Onze betaalmethoden

Onze Betaalmogelijkheden
Betalen met een cadeaubon of kortingsbon
Veiligheid van de betaling
en

Onze betaalmethoden

U kiest hoe u betaalt: per overschrijving, met uw creditkaart of bankkaart, via Ideal, via Paypal, .... 
Alle betaalmethoden zijn vrij van enige kosten voor onze klanten.

Betalen met Ideal voor onze Nederlandse klanten
Met iDEAL via het Mollie platform kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank (Nederlandse banken) dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met uw creditcard of Paypal
Via de Amanto-website kan u snel met uw creditcard betalen (Visa, Mastercard) door gebruik te maken van Mollie of Paypal. Dit is de meest gebruikte betalingsmethode. U kan on-line betalen via de maximaal beveiligde betaalsites, waarnaar U automatisch doorverwezen wordt, na het ingeven van uw bestelling. Bij Mollie is een registratie niet nodig, bij Paypal zal u zich moeten registeren (gratis) De betalingen worden onmiddellijk verwerkt en zo zal u sneller uw bestelling ontvangen! Goed om weten : De Mollie en Paypal-betaalsystemen zijn 100% veilig en volledig gratis.
Heeft u reeds een Paypal account, dan kunt u gewoon met deze rekening betalen.

Betalen met Bancontact/Mastercard.
Betalen met uw bankkaart op onze website verloopt via Mollie en is zeer eenvoudig en 100% veilig.  Selecteer de betaalmethode Mollie tijdens de bestelprocedure.
Vervolgens wordt u in een eerste scherm gevraagd om uw kaartnummer en de  vervaldatum in te voeren.  
Op basis van dit nummer komt u terecht op een scherm van uw eigen bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en om aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen (met dezelfde identificatiesleutel als bij web banking of voor internet betalingen via de kredietkaart).
 
Daarna komt u opnieuw op onze e-commercesite. Via een bevestigingsscherm wordt u op de hoogte gebracht van het verdere verloop van de transactie.   

Betalen per overschrijving
Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u automatisch onze rekeningnummers om de overschrijving uit te voeren.
Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk.

Onze betaalgegevens zijn:
IBAN nummer: BE46645151320136 (voor alle Europese overschrijvingen/SEPA overboekingen)
BIC / SWIFT-Code: JVBABE22
Bank: Bank J. Van Breda & Co

U kan uw bestelling betalen door het verschuldigde bedrag, incl. verzendingskosten over te schrijven op ons Belgisch rekeningnummer. De betaling staat doorgaans binnen de 2 werkdagen op onze rekening.


In geval van niet-betaling

Amanto heeft in het bijzonder bij openstaande facturen, het recht om bestellingen te weigeren of het bestelbedrag te beperken. Voor elk bedrag dat niet betaald werd na de vervaldatum, wordt het geheel van de aan Amanto verschuldigde bedragen van ambtswege opeisbaar. Er wordt van ambtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een verwijlrente van 1.20% per maand en een forfaitair bedrag van 4 € per herinneringsbrief aangerekend. Bij overdracht aan onze inningsdiensten wordt er een forfaitair schadebeding van 15% met een minimum van 40 € op het verschuldigde bedrag bijgerekend.

TERUG NAAR BOVEN


Betalen met een cadeaubon of kortingsbon

Uw kortingsbon of cadeabon verzilveren

Indien u een kortingsbon of cadeaubon heeft ontvangen, kan u deze verzilveren tijdens de bestelprocedure.
 
Lees zorgvuldig de e-mail door waarin uw cadeauboncode of couponcode is vermeld en zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voor inwisseling voldoet. Het inwisselen van uw cadeaubon of coupon is heel eenvoudig:

Leg uw artikelen in uw winkelwagentje.
Klik op 'Naar kassa'.
Conrtroleer uw adresgegevens en selecteer de verzendwijze.
Selecteer bij ‘Betaalmethode’ de gewenste betaalmethode, en selecteer ‘Cadeaubon/Kortingsbon’. Vul vervolgens uw code in en klik op ‘Ga verder met bestellen’.
Het bedrag van uw bon is nu in mindering gebracht.  Rond de bestelling af door op ‘Bevestigen’ te klikken.

TERUG NAAR BOVEN


Veiligheid van de betalingen

Bestellen en betalen bij Amanto is volledig veilig!

U kan betalen via Paypal, met uw credit card, met Ideal, per overschrijving.  De betaling gebeurt steeds in EURO.
U kan in alle veiligheid winkelen bij Amanto. U hoeft zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens wanneer u bestelt op onze website. Wij waarborgen u dat elke aankoop veilig is.

Alle online betalingen worden maximaal beveiligd. Hiervoor werken we samen met Mollie, IDEAL en PAYPAL . Mollie en Ideal behoren tot de marktleiders in Europa inzake beveiligd online betalingsverkeer en biedt uiterst betrouwbare en hoogtechnologische oplossingen. Beide bedrijven zijn onafhankelijk ten opzichte van banken.
Om u een optimale beveiliging te verzekeren maakt onze website gebruik van voortdurend aangepaste SSL-certificaten en andere beveiligingsmethoden.

Gelieve steeds het juiste kredietkaartnummer en de juiste vervaldatum mee te delen. Onjuiste informatie kan uw bestelling vertragen of onuitvoerbaar maken. Betaling met kredietkaart is afhankelijk van de goedkeuring van de financiële instelling die de kaart heeft verleend.
Amanto is niet verantwoordelijk voor mogelijk extra kosten die voortvloeien uit bankkosten.

TERUG NAAR BOVEN

1