Aflevering van uw bestelling

Leveringstermijnen

Bij elk artikel staat aangegeven of het artikel al dan niet in voorraad is.  De artikelen in voorraad worden, na ontvangst van de betaling, binnen 1 werkdag verstuurd in een pakket.
Onderstaande leveringstermijnen zijn indicatief.

Leveringstermijnen België

BPost: 2 à 3 werkdagen (o.a. afhankelijk van uur van bestelling, voor of na 15u)

Leveringstermijnen Nederland

BPost of PostNL: 2 à 3 werkdagen (o.a. afhankelijk van uur van bestelling, voor of na 15u)

Andere Europese landen

De leveringstermijn van uw zending hangt af van het land van bestemming.
Wij leveren enkel in de Europese Unie.

Verpakkings- en verzendkosten

Onze verzendingen zijn GRATIS vanaf een aankoopbedrag van 30 euro. Onder de 30 euro bedragen onze verpakkings- en verzendkosten voor afleveradressen naar België en Nederland  5,95 euro per bestelling - verzekering inbegrepen.
De minimum bestelwaarde moet ook gehaald worden na het retourneren van artikelen anders worden alsnog de verzendkosten van 5,95 euro in rekening gebracht.
Voor de andere Europese landen hangen de verzendkosten af van het land van bestemming.
Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Het pakket is volledig verzekerd tijdens het transport, tegen beschadigingen of verlies.
Deze kosten blijven te betalen zelfs indien u de bestelling geheel of gedeeltelijk terugstuurt.
Wij leveren niet buiten Europa.

Terug naar FAQ 

De verpakking en verzending van uw bestelling

U ontvangt elk juweel in een geschenkverpakking

Onze bestellingen worden bezorgd met één van onze transporteurs. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden.  We verzenden onze producten in sobere dozen, zonder onze logo's. 

Bent u afwezig bij de levering, dan wordt er een bericht in uw brievenbus achtergelaten met meer informatie over de aflevering van uw pakket.

Is de bestelling voor een begunstigde?  Geef het juiste verzendadres op en geef uw wensen dan door in het vak 'Opmerkingen' aub.  U kan ons ook steeds mailen met uw verzoek.

Terug naar FAQ 

Mogelijke problemen met de aflevering

Uw zending is te laat

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet de transporteur enkele dagen langer over de bezorging van een bestelling.
Heeft u uw bestelling een week nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden

De voorraadstatus op de productpagina is indicatief. Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. In dat geval brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van deze vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Weigering van uw paket

U kunt een bestelling weigeren om welke reden dan ook. Op het moment dat wij het pakket terugontvangen, nemen wij contact met u op om de reden van uw weigering te vragen en om eventueel betaalde bedragen terug te storten.
De transportkosten worden niet terugbetaald.

Terug naar FAQ 

1